Module /  Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren

Vis, schaal- en schelpdieren uit de inheemse keuken worden centraal gezet in de gerechten? Je leert de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen om producten tot hun recht te laten komen.

Inhoud

  • Werken met vis, schaal- en schelpdieren
  • De nodige voorbereidingen treffen voor de gepaste bereiding
  • Bereiden van soepen, voorgerechten en hoofdgerechten op basis van vis, schaal- en schelpdieren.
  • Kiezen en bereiden van passende bijgerechten (sauzen, aardappelgerechten, ...)

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

Het certificaat van hulpkok en de deelcertificaten "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken" behaald hebben.

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 30/01/2023 tot 19/06/2023 maandag van 18:00 u. tot 21:50 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 410 Online inschrijven

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

Mogelijke vervolgmodules