Module /  Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren

In deze module leer je trendy en alternatieve gerechten bereiden met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken.

Inhoud

  • Combineren van smaken en voedingsmiddelen
  • Bereiden van gerechten op volgens nieuwe en alternatieve bereidingswijzen met nieuwe producten
  • Bereiden van vegetarische en veganistische gerechten 

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

Het certificaat hulpkok en de deelcertificaten van "Onthaal & omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken" behaald hebben.

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediĆ«ntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediĆ«ntengelden nog apart betaald te worden

Mogelijke vervolgmodules