Opleidingen /  Chef de partie vlees, wild & gevogelte

Heb je het certificaat van hulpkok behaald en de deelcertificaten van de modules "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken"? Dan kan je jezelf in deze opleiding verder specialiseren in alles wat met vlees, wild & gevogelte te maken heeft.
Als chef de partie vlees, wild & gevogelte doe je de noodzakelijke voorbereidingen, bereid je koude en warme gerechten met vlees, wild en gevogelte volgens de gepaste culinaire technieken én op een hoog niveau.

Inhoud

  • Gerechten bereiden uit de inheemse en de wereldkeuken
  • Gerechten bereiden voor de meest gangbare diëten en allergieën
  • Bereidingen maken op basis van de nieuwste trends en producten
  • Opstellen van een menukaart met vlees-, wild- en gevogeltegerechten

Modules

Module
Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vlees, wild en gevogelte
Restaurantgerechten met vlees, wild & gevogelte
Restaurantgerechten met vlees, wild & gevogelte uit de wereldkeuken
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte

Inschrijven

Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:

Traject

Studiebewijs

Certificaat Chef de partie vlees, wild en gevogelte
Diploma secundair onderwijs Chef de partie vlees, wild & gevogelte in combinatie met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming.

Opmerkingen

Wil je meer informatie ontvangen over deze opleidingen?
  • Mail naar gastronomie@edukempen.be voor het aanbod te Turnhout
  • Mail naar mol@edukempen.be voor het aanbod te Mol/Balen