Module /  Pralines (Eenvoudige chocoladeproducten)

In deze module helpen we je op weg en gaan we vooral je creativiteit aanwakkeren om de lekkerste pralines en chocoladecombinaties te maken. 
Welke grondstoffen zijn nodig, welke factoren hebben een invloed op de verwerking van chocolade, enz.? 

Inhoud

  • Werken met noten, vruchten, chocolade, biscuits en marsepein
  • De lekkerste pralines en chocolade-garnituren



Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Eenvoudige chocoladeproducten na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 08/09/2022 tot 26/01/2023 donderdag van 18:00 u. tot 21:50 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 255 Contacteer secretariaat

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

De smaak te pakken gekregen? 
Dan kan je verder reizen in de culinaire wereld in onze trajecten (hulpkok, kok, wijnkenner, bierkenner) of in de losse kookcursussen.