Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Koken - Diplomagerichte opleiding / Hulpkok / Bistronagerechten

Bistronagerechten

Officiële benaming: Bistronagerechten

 In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige nagerechten en ga ja aan de slag met de klassieke desserten en hoe je deze op een perfecte manier kunnen dresseren.

  • Bereiden van koude en warme nagerechten
  • Banketgebak
  • Decoreren van de bereide desserten

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Het certificaat van keukenmedewerker behaald hebben.

Deelcertificaat bistronagerechten

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.

  • In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

  • Staat er vermeld "Contacteer secretariaat"? Dit betekent dat er nog maar enkele plaasten beschikbaar zijn. Voor deze laatste plaatsen kan er enkel ter plaatse op het secretariaat ingeschreven worden.

03/09/2024 - 21/01/2025

Dinsdagvoormiddag

Turnhout - Campus Gastronomie

Boomgaardstraat 60

€ 245.00

27/01/2025 - 16/06/2025

Maandagavond

Turnhout - Campus Gastronomie

Boomgaardstraat 60

€ 245.00

Liever iets anders

  • Bistro met vis en nagerechten

    In deze cursus bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten en nagerechten.

  • Bistrogerechten met groenten en kruiden

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.
  • Bistrogerechten met vis

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten. 
  • Bistrogerechten met vlees en gevogelte

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten.

  • Initiatie ontvangst en bediening van gasten

    Je leert de basiscompetenties i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gastvriendelijke manier.
    De samenwerking tussen het keuken- en zaalpersoneel is essentieel om tegemoet te kunnen komen aan de wensen en de noden van jouw gasten.