Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Koken - Diplomagerichte opleiding / Keukenmedewerker-Hulpkok intensief traject (via VDAB) / Bistrogerechten met vlees en gevogelte (via VDAB)

Bistrogerechten met vlees en gevogelte (via VDAB)

Officiële benaming: Bistrogerechten met vlees en gevogelte

In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten.

  • Bereiden van consommés en veloutésoepen
  • Voorbereiden en bereiden van vlees en gevogelte
  • Warme en koude gerechten met vlees en gevogelte
  • Bereiden van bijgerechten: salades, rijstgerechten, aardappelbereidingen, … 

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Het gedeelte van keukenmedewerker succesvol afgerond hebben.

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden
  • Denk je in aanmerking te komen voor een VDAB-contract? Neem dan eerst contact op met Kathleen De Jongh (kathleen.dejongh@vdab.be)
 

05/12/2024 - 20/03/2025

Donderdagvoormiddag, Donderdagnamiddag

Turnhout - Campus Gastronomie

Boomgaardstraat 60

€ 295.00

Liever iets anders

  • Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden (via VDAB)

    In deze module leer je eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. 
  • Eenvoudige nagerechten (via VDAB)

    In deze module leer je eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten uitvoeren. 
  • Eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten (via VDAB)

    In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 
  • Eenvoudige visgerechten (via VDAB)

    In deze module leer je eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.
  • Initiatie ontvangst en bediening van gasten (via VDAB)

    Je leert de basiscompetenties i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gastvriendelijke manier.
    De samenwerking tussen het keuken- en zaalpersoneel is essentieel om tegemoet te kunnen komen aan de wensen en de noden van jouw gasten.
  • Bistrogerechten met groenten en kruiden (via VDAB)

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.
  • Bistrogerechten met vis (via VDAB)

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten. 
  • Bistronagerechten (via VDAB)

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige nagerechten en ga ja aan de slag met de klassieke desserten en hoe je deze op een perfecte manier kunnen dresseren.