Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Koken - Diplomagerichte opleiding / Keukenmedewerker-Hulpkok intensief traject (via VDAB) / Eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten (via VDAB)

Eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten (via VDAB)

Officiële benaming: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten

In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 

  • Basissauzen voor vleesgerechten
  • Voorbereiden en bereiden van basisgerechten met vlees en gevogelte, zowel warme als koude gerechten


  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

10/10/2024 - 29/11/2024

Donderdagvoormiddag, Vrijdagvoormiddag

Turnhout - Campus Gastronomie

Boomgaardstraat 60

€ 130.00

Liever iets anders

  • Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden (via VDAB)

    In deze module leer je eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. 
  • Eenvoudige nagerechten (via VDAB)

    In deze module leer je eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten uitvoeren. 
  • Eenvoudige visgerechten (via VDAB)

    In deze module leer je eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.
  • Initiatie ontvangst en bediening van gasten (via VDAB)

    Je leert de basiscompetenties i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gastvriendelijke manier.
    De samenwerking tussen het keuken- en zaalpersoneel is essentieel om tegemoet te kunnen komen aan de wensen en de noden van jouw gasten.
  • Bistrogerechten met groenten en kruiden (via VDAB)

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.
  • Bistrogerechten met vis (via VDAB)

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten. 
  • Bistrogerechten met vlees en gevogelte (via VDAB)

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten.
  • Bistronagerechten (via VDAB)

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige nagerechten en ga ja aan de slag met de klassieke desserten en hoe je deze op een perfecte manier kunnen dresseren.