Lekker & gevarieerd
Officiële benaming: Eenvoudige nagerechten, Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
- Basissauzen voor vleesgerechten
- Voorbereiden en bereiden van basisgerechten met vlees en gevogelte, zowel warme als koude gerechten
- Voorbereiden en bereiden van basisnagerechten en zuivelgerechten
- Dresseren van basisnagerechten
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Balen, Edegem, Mol & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
13/09/2023 - 22/05/2024
Woensdagavond
Mol - Campus Begonialaan
Begonialaan 34
€ 120.00
06/09/2023 - 24/01/2024
Woensdagvoormiddag
Turnhout - Campus Gastronomie
Boomgaardstraat 60
€ 260.00
06/09/2023 - 24/01/2024
Woensdagavond
Turnhout - Campus Gastronomie
Boomgaardstraat 60
€ 260.00
07/09/2023 - 25/01/2024
Donderdagavond
Turnhout - Campus Gastronomie
Boomgaardstraat 60
€ 260.00
29/01/2024 - 17/06/2024
Maandagavond
Turnhout - Campus Gastronomie
Boomgaardstraat 60
€ 260.00
03/02/2024 - 22/06/2024
Zaterdagvoormiddag
Turnhout - Campus Gastronomie
Boomgaardstraat 60
€ 260.00
05/09/2023 - 23/01/2024
Dinsdagavond
Edegem - Monseigneur Cardijnlaan
Monseigneur Cardijnlaan 1
€ 120.00
Liever iets anders
Liever iets anders carousel
Liever iets anders carousel-
Bakken
-
Lekker voor alledag: koken voor vrienden
-
Start to Cook
Stap voor stap kan iedereen lekker en vers leren koken! -
Feestelijk koken
Feestelijk koken
Kook jij graag voor je partner en je gezin? Nodig je graag vrienden uit voor een gezellig etentje?
Wil je jouw kookkunsten naar een hoger niveau tillen? Dan is deze cursus iets voor jou! -
Gastvrij koken
In de modules van de opleiding Huishoudelijk koken leer je steeds een evenwichtig, gevarieerd en smakelijk menu samen te stellen. Je maakt kennis met de nationale en de internationale keuken. Soepen en sausen, vlees-, gevogelte- en visbereidingen, desserts en gebak; in deze opleiding bieden we alles aan. Technieken zoals wokken, steamen en andere, nieuwe bereidingswijzen hebben na de lessenreeks geen geheimen meer voor jou.De lessen zijn praktijkgericht, met een vleugje theorie. Per twee cursisten is een kookeiland voorzien. Op het einde van elke lesavond worden de gerechten samen geproefd. -
Lekker en gezond
In deze module leer je eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. Daarnaast leer je ook het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.De module lekker en gezond in Mol is een combinatie van gerechten met groenten en kruiden en eenvoudige vlees-en gevogeltegerechten.