Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Koken - Hobby / Basis cursus / Lekker & gevarieerd

Lekker & gevarieerd

Officiële benaming: Eenvoudige nagerechten, Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten

In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten en eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 

  • Basissauzen voor vleesgerechten
  • Voorbereiden en bereiden van basisgerechten met vlees en gevogelte, zowel warme als koude gerechten
  • Voorbereiden en bereiden van basisnagerechten en zuivelgerechten
  • Dresseren van basisnagerechten

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Lekker & gevarieerd

13/09/2023 - 29/05/2024

Woensdagavond

Mol - Campus Begonialaan

Begonialaan 34

€ 120.00

Volzet
Lekker & gevarieerd

06/09/2023 - 24/01/2024

Woensdagvoormiddag

Turnhout - Campus Gastronomie

Boomgaardstraat 60

€ 260.00

Lekker & gevarieerd

06/09/2023 - 24/01/2024

Woensdagavond

Turnhout - Campus Gastronomie

Boomgaardstraat 60

€ 260.00

Lekker & gevarieerd

07/09/2023 - 25/01/2024

Donderdagavond

Turnhout - Campus Gastronomie

Boomgaardstraat 60

€ 260.00

Lekker & gevarieerd

29/01/2024 - 17/06/2024

Maandagavond

Turnhout - Campus Gastronomie

Boomgaardstraat 60

€ 260.00

Lekker & gevarieerd

05/09/2023 - 23/01/2024

Dinsdagavond

Edegem - Monseigneur Cardijnlaan

Monseigneur Cardijnlaan 1

€ 120.00

Liever iets anders

  • Gastvrij koken

    In de modules van de opleiding Huishoudelijk koken leer je steeds een evenwichtig, gevarieerd en smakelijk menu samen te stellen. Je maakt kennis met de nationale en de internationale keuken. Soepen en sausen, vlees-, gevogelte- en visbereidingen, desserts en gebak; in deze opleiding bieden we alles aan. Technieken zoals wokken, steamen en andere, nieuwe bereidingswijzen hebben na de lessenreeks geen geheimen meer voor jou. 
    De lessen zijn praktijkgericht, met een vleugje theorie. Per twee cursisten is een kookeiland voorzien. Op het einde van elke lesavond worden de gerechten samen geproefd. 
  • Lekker en gezond

    In deze module leer je eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. Daarnaast leer je ook het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.
     
    De module lekker en gezond in Mol is een combinatie van gerechten met groenten en kruiden en eenvoudige vlees-en gevogeltegerechten.