

Als hulpkok ben je de rechterhand van de kok en bereid je gerechten volgens de juiste kooktechnieken. Je zorgt mee voor een goede mise-en-place en staat mee in voor een goede werkorganisatie van de keuken en zorgt voor een gepaste communicatie met andere collega’s, gasten en leveranciers.
Inhoud
- Samenstellen van een evenwichtig, gevarieerd en smakelijk menu
- Bereiden van soepen, sauzen, salades, desserten, ...
- Ontvangen en bedienen van gasten
- Werken volgens de regels van hygiëne en voedselveiligheid
Infomomenten
- Turnhout - Campus Gastronomie op 30/08/2023 van 19:00u tot 21:00u
- Turnhout - Campus Gastronomie op 02/09/2023 van 10:00u tot 12:00u
Modules
Module |
---|
Bistrogerechten met groenten en kruiden |
Bistrogerechten met vis |
Bistrogerechten met vlees en gevogelte |
Bistronagerechten |
Initiatie ontvangst en bediening van gasten |
Inschrijven
Voor deze opleiding kan je je inschrijven op volgend secretariaat:
Traject
Uurrooster
Brochure
Studiebewijs
Opmerkingen
Mail naar:
- mol@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Mol en Balen
- gastronomie@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Turnhout