Module /  Bistrogerechten met groenten en kruiden (via VDAB)

In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.

Inhoud

  • Alle voorbereidende werken in verband met groenten en fruit
  • Bereiden & dresseren van gerechten met groenten en kruiden, vergezeld van de passende bijgerechten

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

Keukenmedewerker succesvol afgerond hebben.

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Bistrogerechten met groenten en kruiden na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediĆ«ntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediĆ«ntengelden nog apart betaald te worden
  • Denk je in aanmerking te komen voor een VDAB-contract? Neem dan eerst contact op met Kathleen De Jongh (kathleen.dejongh@vdab.be)