Module /  Bistrogerechten met vis (via VDAB)

In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten. 

Inhoud

  • Soepen op basis van vis
  • Voorbereiden en fileren van vis
  • Bereiden van vis, vergezeld van de basissauzen en bijgerechten.
  • Zowel warme als koude gerechten 

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

Alle modules van keukenmedewerker afgerond hebben.

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Bistrogerechten met vis na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediĆ«ntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediĆ«ntengelden nog apart betaald te worden
  • Denk je in aanmerking te komen voor een VDAB-contract? Neem dan eerst contact op met Kathleen De Jongh (kathleen.dejongh@vdab.be)