Module /  Bistrogerechten met vlees en gevogelte (via VDAB)

In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten.

Inhoud

  • Bereiden van consommés en veloutésoepen
  • Voorbereiden en bereiden van vlees en gevogelte
  • Warme en koude gerechten met vlees en gevogelte
  • Bereiden van bijgerechten: salades, rijstgerechten, aardappelbereidingen, … 

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

Het gedeelte van keukenmedewerker succesvol afgerond hebben.

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Bistrogerechten met vlees en gevogelte na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  • In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden
  • Denk je in aanmerking te komen voor een VDAB-contract? Neem dan eerst contact op met Kathleen De Jongh (kathleen.dejongh@vdab.be)