

Inhoud
- Bereiden van consommés en veloutésoepen
- Voorbereiden en bereiden van vlees en gevogelte
- Warme en koude gerechten met vlees en gevogelte
- Bereiden van bijgerechten: salades, rijstgerechten, aardappelbereidingen, …
Voor deze module heb je mogelijk recht op:
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Toelatingsvoorwaarden
Studiebewijs
Cursussen
Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.
Opmerkingen
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
- Denk je in aanmerking te komen voor een VDAB-contract? Neem dan eerst contact op met Kathleen De Jongh (kathleen.dejongh@vdab.be)