

Inhoud
- Uitbreiding kennis soepen en sausen op basis van vis
- Voorbereiden of fileren van vis
- Bereiden van vis, vergezeld van zijn basissausen, in koude en warme gerechten
- Combinatie van theorie, praktijk en werkplekleren
Voor deze module heb je mogelijk recht op:
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Toelatingsvoorwaarden
- Basis keuken
- Initiatie warme keuken
- Koude keuken
Studiebewijs
Cursussen
Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.
Opmerkingen
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediƫntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, is apart aan te kopen.
- In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediƫntengelden nog apart betaald te worden.
- Kom je in aanmerking om de opleiding via VDAB-contract te volgen, dan komt VDAB tussen in de kosten, meer info hierover: Hulpkok (O-AMI-403400) | VDAB in TURNHOUT