Module /  Dagschotels met vlees (VDAB)

Inhoud

  • Uitbreiding kennis basissoepen en basissausen 
  • Bereiden van consommés en veloutésoepen 
  • Voorbereiden en bereiden van vlees, gevogelte, orgaanvlees en wild 
  • Warme en koude gerechten waarin vlees en/of gevogelte heerlijk bereid zijn
  • Combinatie van theorie, praktijk en werkplekleren

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

Geslaagd zijn voor de modules:
  • Basis keuken
  • Initiatie warme keuken
  • Koude keuken

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Dagschotels met vlees en gevogelte na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, is apart aan te kopen. 
  • In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden
  • Kom je in aanmerking om de opleiding via VDAB-contract te volgen, dan komt VDAB tussen in de kosten, meer info hierover: Hulpkok (O-AMI-403400) | VDAB in TURNHOUT