Module /  Bistrogerechten met vis

In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten. 

Inhoud

  • Soepen op basis van vis
  • Voorbereiden en fileren van vis
  • Bereiden van vis, vergezeld van de basissauzen en bijgerechten.
  • Zowel warme als koude gerechten 

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

Het certificaat van keukenmedewerker behaald hebben.

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Bistrogerechten met vis na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 07/09/2022 tot 25/01/2023 woensdag van 18:00 u. tot 21:50 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 365 Online inschrijven
Van 30/01/2023 tot 19/06/2023 maandag van 18:00 u. tot 21:50 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 365 Online inschrijven
Van 31/01/2023 tot 20/06/2023 dinsdag van 18:00 u. tot 21:50 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 365 Online inschrijven
Van 02/02/2023 tot 22/06/2023 donderdag van 08:30 u. tot 12:20 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 365 Online inschrijven

Mogelijke vervolgmodules

  • Bistrogerechten met vlees en gevogelte
  • Bistrogerechten met groenten en kruiden
  • Bistro nagerechten
  • Initiatie ontvangst en bediening van gasten

Indien hulpkok volledig afgerond: