Module /  Dagschotels met vis

Inhoud

  • Uitbreiding kennis soepen en sausen op basis van vis 
  • Voorbereiden of fileren van vis 
  • Bereiden van vis, vergezeld van zijn basissausen, in koude en warme gerechten   



Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

De modules "Initiatie warme keuken" en "Koude keuken" succesvol afgerond hebben.

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Dagschotels met vis na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 07/09/2021 tot 25/01/2022 dinsdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 315 Online inschrijven
Van 13/09/2021 tot 30/05/2022 maandag van 18:00 u. tot 22:10 u. Boudewijnlaan 15, 2490 Balen 80 € 120 Online inschrijven
Van 16/09/2021 tot 02/06/2022 donderdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Begonialaan 34, 2400 Mol 80 € 120 Online inschrijven
Van 31/01/2022 tot 20/06/2022 maandag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 315 Online inschrijven
Van 25/04/2022 tot 24/06/2022 maandag van 10:35 u. tot 12:20 u. + maandag van 12:30 u. tot 16:20 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 315 Online inschrijven

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Dagschotels met vlees en gevogelte
  • Traject kok (indien ook dagschotels met vlees en gevogelte en nagerechten afgerond)