Module /  Nagerechten

In deze module ga je overheerlijke klassieke desserten leren bereiden, samen met de bijhorende perfecte manier van dresseren. 
De bereide nagerechten zullen op een culinair zeer hoog niveau staan. Onze smaakpupillen gaan verwend worden. 

Inhoud

Alle aspecten van zoetigheid en gebak komen aan bod: 
  • Hoteldesserts 
  • Banketgebak 
  • Dresseren en decoreren   

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Nagerechten na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Periode Lesmoment(en) Lesplaats Lestijden Kostprijs
Van 22/09/2021 tot 01/06/2022 woensdag van 18:00 u. tot 22:10 u. Begonialaan 34, 2400 Mol 80 € 120 Contacteer secretariaat
Van 01/02/2022 tot 21/06/2022 dinsdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 225 Online inschrijven
Van 02/02/2022 tot 22/06/2022 woensdag van 18:10 u. tot 22:00 u. Boomgaardstraat 58, 2300 Turnhout 80 € 225 Online inschrijven

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Binnen hulpkok:
    • Initiatie warme keuken
    • Koude keuken
    • Dagschotels met vis (indien ook geslaagd voor initiatie warme keuken en koude keuken)
    • Dagschotels met vlees en gevogelte (indien ook geslaagd voor initiatie warme keuken en koude keuken)
  • Hoteldesserten/eigentijdse desserten
  • Bakker/banketbakker