Module /  Wordpress webshops maken

Inhoud

Leer je eigen webshop maken!
Een webshop bouwen in WordPress kan al in enkele stappen. Toch is het niet verstandig om hier zonder plan aan te beginnen. Denk eerst goed na over wat je gaat verkopen, aan wie, in welke vorm... Daarna bekijken we de diverse thema’s, templates en plugins om je website functioneel en gebruiksvriendelijk te maken. Je leert verkopen via je website, je verrekent de BTW, je beheert de voorraden, leveringen en betalingsmogelijkheden.
 
Wil je je website tot in de puntjes ontwerpen en optimaliseren?
Hiervoor gaan we werken met Elementor, een gebruiksvriendelijke ‘page builder’ voor WordPress. Dankzij Elementorkan je op een heel snelle manier pagina’s maken en aanpassen in WordPress, zonder dat je hiervoor enige technische kennis nodig hebt. Wat Elementor uniek maakt, is dat deze software tegelijk gratis en al héél uitgebreid is. Zo creëren we dankzij enkele eenvoudige, slimme tools een succesvolle, gebruiksvriendelijke en professioneel ogende website!

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

Het deelcertificaat van de modules Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten behaald hebben.

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Content webklaar maken na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.