Opleidingen | ICT - Grafisch, Computer & Smartphone

Kies je interesse

Populaire cursussen

ICT & Administratie

ICT & Administratie

Wens jij je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Of dacht je al langer aan een administratieve functie in je huidige bedrijf? Heb je door omstandigheden nooit je diploma Secundair Onderwijs behaald en ben je er nu wel klaar voor? Dan kan je dankzij de opleiding ‘ICT en Administratie’ een nieuwe professionele start voorbereiden! In deze opleiding krik je jouw ICT-kennis op naar een professioneel niveau. 

 • AutoCAD 3D - Revit

  AutoCAD 3D - Revit

  In CAD 3D leer je tekenen met Revit, een tekenprogramma dat inspeelt op het BIM - Building Information Modelling - in de bouw. 
  Revit staat voor REVISE and EDIT ofwel: nakijken/corrigeren en opmaken/aanpassen. Het is een up-to-date tekenprogramma voor onder andere bouwkundig tekenaars en architecten. Revit genereert zelf gevelzichten, doorsnedes, 3D-zichten en realistische foto-aanzichten om je creaties tot leven te brengen. 
   
     
 • Lessen smartphone (Android)

  Lessen smartphone (Android)

  Korte en langlopende cursussen

  Leer je toestel veilig en efficiënt gebruiken. Maak kennis met verschillende apps en blijf op de hoogte van updates en nieuwigheden. 

 • Creatief met AI-tools in Photoshop en Illustrator

  Creatief met AI-tools in Photoshop en Illustrator

  Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI (Artificiële Intelligentie) en leer hoe je die kan inzetten om heel snel verbluffende grafische content te ontwikkelen: teksten, afbeeldingen, animaties, audio etc.

  Je moet digivaardig zijn, maar specifieke voorkennis is niet vereist!

 • Lessen Apple iPhone en iPad

  Lessen Apple iPhone en iPad

  Korte en langlopende cursussen

  Leer je iPhone en/of iPad veilig en efficiënt gebruiken. Maak kennis met verschillende apps en blijf op de hoogte van updates en nieuwigheden. 

Lut, afgestudeerd in de opleiding ICT & Administratie

Sinds vorig jaar september ben ik aan de slag. Eerst op de financiële dienst van de gemeente. Aansluitend startte ik op de dienst in het sociaal huis in een ziekte...
Sinds vorig jaar september ben ik aan de slag. Eerst op de financiële dienst van de gemeente. Aansluitend startte ik op de dienst in het sociaal huis in een ziekte vervangingscontract, maar er is een grote kans dat ik mag blijven! Ik wil jullie allemaal nog eens bedanken om mij tijdens de opleiding te motiveren en bij te staan.

Leslie, afgestudeerd in de opleiding ICT & Administratie

In mijn job voelde ik dat ik niet voldoende computervaardigheden had om goed mee te kunnen. Daar wilde ik iets aan doen. Ik kan de opleiding ICT en administratie echt...
In mijn job voelde ik dat ik niet voldoende computervaardigheden had om goed mee te kunnen. Daar wilde ik iets aan doen. Ik kan de opleiding ICT en administratie echt iedereen aanraden! Eén jaar later sta ik veel sterker in mijn schoenen en kan mijn werk vlot en efficiënt uitvoeren.

Jules, Android korte cursussen (deel 3 t.e.m. 6)

Er is mij op een zeer aangename manier kennis bij gebracht van de smartphone. Zowel theoretisch als in de praktijk heb ik echt veel bijgeleerd. Ik kijk uit naar de...
Er is mij op een zeer aangename manier kennis bij gebracht van de smartphone. Zowel theoretisch als in de praktijk heb ik echt veel bijgeleerd. Ik kijk uit naar de verdere lessen. Zeker een aanrader!