Module /  Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten & Eenvoudige nagerechten (Lekker & gevarieerd)

In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten en eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 

Inhoud

  • Basissauzen voor vleesgerechten
  • Voorbereiden en bereiden van basisgerechten met vlees en gevogelte, zowel warme als koude gerechten
  • Voorbereiden en bereiden van basisnagerechten en zuivelgerechten
  • Dresseren van basisnagerechten

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten + Eenvoudige nagerechten na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediĆ«ntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  •  In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediĆ«ntengelden nog apart betaald te worden

Mogelijke vervolgmodules