Module /  Onthaal en omgang met gasten + Interactie zaal/keuken

Inhoud

  • Klaarzetten van de zaal en het dienstmateriaal 
  • Verwelkomen en begeleiden van gasten  
  • Tafels indekken 
  • Gerechten vanuit de keuken naar de zaal doorgeven 
  • Communicatie met de keuken – bestelbonnen lezen, aankondigen en doorgeven 
  • Opdienen van gerechten en dranken  
  • Tafels afruimen 
  • Behandelen van klachten

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Onthaal en omgang met gasten en dit van Interactie zaal/keuken na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Streekgerechten (indien hulpkok afgerond)
  • Visgerechten (indien hulpkok afgerond)
  • Vleesgerechten (indien hulpkok afgerond)
  • Dienst aan de kaart/keuken (indien streekgerechten, visgerechten & vleesgerechten afgerond)