

Inhoud
- Grondstoffen bepalen en afwegen op basis van het recept
- Controle van de versheid en de kwaliteit van de producten voor het gebruik
- Voorbereiden, bewerken, versnijden en portioneren van vlees, vis, gevogelte en andere basisproducten
- Respecteren van de tijdsplanning, receptuur, werkmethode en organisatie
- Gebruik van het juiste kook- en bereidingsmaterieel
- Bepalen van de juiste porties per persoon en/of per bestelling
- Toepassen van diverse bereidingstechnieken
- Bereiden van à la carte gerechten en maaltijden à la minute
- Toepassen van diverse dresseertechnieken
Voor deze module heb je mogelijk recht op:
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Toelatingsvoorwaarden
Studiebewijs
Cursussen
Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.
Opmerkingen
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.