

Inhoud
- Samenstellen van de menukaart en gerechten
- Daarbij rekening houden met:
- de juiste smaakcombinaties, texturen en kleuren
- het seizoenaanbod en de prijs van de voedingswaren
- budget, foodcost, afwisseling in het assortiment, allergenen en diëten
- nieuwe trends en technologieën - Zorgen voor een evenwichtige samenstelling van de gerechten en de menukaart
- Opstellen van technische fiches of handleidingen per gerecht
- Overleggen met de gespecialiseerde drankenkelner en/of maître d'hôtel om de wijnen en dranken af te stellen
Voor deze module heb je mogelijk recht op:
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Toelatingsvoorwaarden
Studiebewijs
Cursussen
Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.
Opmerkingen
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.