

Inhoud
- Klaarzetten van het buffet met à la carte gerechten
- Een inschatting maken van de werkzaamheden, rekening houdend met reservaties, bestellingen, offertes, weersomstandigheden…
- Opmaken van werkroosters, werkplanning en vastleggen van de werkvolgorde
- Structureren van de mise-en-place in de keuken
- Bewaken van de naleving van het tijdschema en zorgen voor een efficiënte werkvoortgang
Voor deze module heb je mogelijk recht op:
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Toelatingsvoorwaarden
Studiebewijs
Cursussen
Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.
Opmerkingen
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.