Module /  Lekker grillen (Bistrogerechten met vlees & gevogelte)

 Lekkere gerechten leren bereiden op grill met bijpassende gerechtjes.
 
Deze cursus wordt ingericht onder Hulpkok: "Bistrogerechten met vlees & gevogelte: grillen" aangeboden en dit op donderdagavond. Start 2 februari 2023, lesplaats: campus Gastronomie te Turnhout.

Inhoud

  • Bereiden van consommés en veloutésoepen
  • Voorbereiden en bereiden van vlees en gevogelte
  • Warme en koude gerechten met vlees en gevogelte
  • Bereiden van bijgerechten: salades, rijstgerechten, aardappelbereidingen, … 
  • Bereiden van marinades  
  • Werken met kruiden  
  • Bijpassende slaatjes maken met hun dressing 
  • Bijpassende pasta’s klaarmaken 
  • Heerlijke combinaties bereiden

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Toelatingsvoorwaarden

  • Keukenmedewerker afgerond hebben of
  • Initiatie warme keuken en koude keuken uit het oude leerplan afgerond hebben.

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Bistrogerechten met vlees, wild & gevogelte. na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules