Module /  Gastvrij koken

In de modules van de opleiding Huishoudelijk koken leer je steeds een evenwichtig, gevarieerd en smakelijk menu samen te stellen. Je maakt kennis met de nationale en de internationale keuken. Soepen en sausen, vlees-, gevogelte- en visbereidingen, desserts en gebak; in deze opleiding bieden we alles aan. Technieken zoals wokken, steamen en andere, nieuwe bereidingswijzen hebben na de lessenreeks geen geheimen meer voor jou. 
De lessen zijn praktijkgericht, met een vleugje theorie. Per twee cursisten is een kookeiland voorzien. Op het einde van elke lesavond worden de gerechten samen geproefd. 

Inhoud

  • Hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert komen afwisselend aan bod
  • Wekelijks kook je nieuwe gerechten waarbij we rekening houden met seizoen, creativiteit, presentatie, 
  • Je leert ingrediĆ«nten samen gebruiken, op verschillende wijzen

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Educatief verlof
  • Opleidingscheques

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediƫntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediƫntengelden nog apart betaald te worden.

Mogelijke vervolgmodules

  • Lekker voor alledag
  • Trendy koken
  • Aangepast koken