

In deze cursus leer je gerechten maken voor elke dag.
Variërend in smaak en stijl. Lekkere en gezonde gerechten, snelle gerechten, pittige schotels, budgetvriendelijke gerechten, ... kortom voor ieders wat wils.
In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten en eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten
Inhoud
- Basissauzen voor vleesgerechten
- Voorbereiden en bereiden van basisgerechten met vlees en gevogelte, zowel warme als koude gerechten
- Bereiden van bijgerechten
- Voorbereiden en bereiden van nagerechten en zuivelgerechten
- Dresseren van nagerechten
- Gezellig tafelen en consumeren van de gemaakte gerechten.
Voor deze module heb je mogelijk recht op:
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Studiebewijs
Cursussen
Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.
Opmerkingen
In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
Deze cursus wordt aangeboden onder de modules van de opleiding keukenmedewerker.
Mogelijke vervolgmodules
Dan kan je verder reizen in de culinaire wereld in een van onze andere opleidingen: