Module /  13. Tweestuks en mantel

In deze module diep je de basiscompetenties aangeleerd in de modules “tailleur/tweestuks” en “jas/mantel” verder uit. 
Aan de hand van werkvolgorde, werkinstructiefiches, instructiefilmpjes en uitgewerkte deelstukstudies leer je meer en meer zelfstandig werken. 
Na het doorlopen van alle modules van de opleiding ‘Realisaties Dameskleding’ behaal je het certificaat van ‘Realisaties Dameskleding’. 

Inhoud

  • Je maakt minstens een tweestuks en een mantel
  • Je diept de aangeleerde technieken uit de modules ‘Tailleur en tweestuk’ en ‘Jas en mantel’ verder uit.
  • Je gebruikt materiaal specifiek voor jassen en mantels
  • De nodige kennis en vaardigheden worden tijdens het uitwerken van het kledingstuk aangeleerd en bijgestuurd


Toelatingsvoorwaarden

Je kan je inschrijven voor deze module na het behalen van de basiscompetenties van de modules Tailleur/tweestuks en Jas/mantel. 
Deze module is voor de meer ervaren cursisten. Er worden kledingstukken gemaakt met een hogere moeilijkheidsgraad en een meer kwaliteitsvolle afwerking.  

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Mogelijke vervolgmodules

Ter aanvulling van de opleiding Realisaties Dameskleding kan je de module Kleur- en stijladvies volgen. Zo kan je je outfit helemaal op jezelf of op klanten afstemmen. 
Ook de opleidingen Realisaties Kinder- en tienerkleding of Realisaties Herenkleding sluiten mooi aan op de opleiding Realisaties Dameskleding. 

Bekijk het werk van de cursisten