Opleidingen / Tweedekansonderwijs / Diplomagerichte beroepsopleidingen / Chef de partie desserten, gebak en brood
  • Chef de partie desserten, gebak en brood

Chef de partie desserten, gebak en brood

Heb je het certificaat van hulpkok en de deelcertificaten van "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken" behaald? 
Dan kan je jezelf verder specialiseren in alles wat met desserten, gebak en brood te maken heeft in deze opleiding.
 
In onze campus te Turnhout staan er dit schooljaar enkel modules van "chef de partie vis, schaal- en schelpdieren" op de planning. Wens je een andere module van chef de partie volgen in Turnhout? Vul dat hier jouw gegevens in.

Inhoud

  • Desserten, gebak en brood bereiden uit zowel de inheemse als de wereldkeuken
  • Toepassen van decoratie- en dresseertechnieken
  • Gerechten bereiden met respect voor de meest voorkomende allergieën en diëten
  • Vegetarische en veganistische alternatieven bereiden
  • Desserten, gebak en brood bereiden volgens de laatste nieuwe trends en met de nieuwste producten

Onze modules

Infomoment

  • Turnhout - Campus Gastronomie op 20/01/2024 van 10:00u tot 12:00u

Traject

Uurrooster

Brochure

Downloads

Studiebewijs

Certificaat Chef de partie desserten, gebak en brood

Opmerkingen

Wens je meer informatie?
Mail naar: 
  • mol@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Mol en Balen
  • gastronomie@edukempen.be voor de cursussen die worden aangeboden in Turnhout

De vermelde prijzen voor de campus in Turnhout zijn inclusief ingrediëntengelden. Voor de overige campussen dient het ingrediëntengeld nog apart betaald te worden.

Wil je ook je diploma secundair onderwijs behalen, maak dan een afspraak met onze trajectbegeleiders: tko@edukempen.be