Opleidingen / Tweedekansonderwijs / Diplomagerichte beroepsopleidingen / Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren
  • Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren

Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren

Heb je het certificaat van hulpkok behaald en de deelcertificaten van "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken"? Dan kan je jezelf verder specialiseren in alles met vis, schaal- en schelpdieren te maken heeft in deze opleiding. 
Als chef de partie vis, schaal- en schelpdieren doe je de noodzakelijke voorbereidingen, bereid je koude en warme gerechten met vis, schaal- en schelpdieren volgens de gepaste culinaire technieken.

Inhoud

  • Gerechten bereiden uit de inheemse en wereldkeuken
  • Gerechten bereiden voor de meest gangbare diëten en allergieën
  • Bereiden van vegetarische en veganistische gerechten
  • Bereidingen maken op basis van de nieuwste trends en producten
  • Menukaart samenstellen met gerechten o.b.v. vis, schaal- en schelpdieren
 

Onze modules

Infomoment

  • Turnhout - Campus Gastronomie op 20/01/2024 van 10:00u tot 12:00u

Traject

Uurrooster

Brochure

Downloads

Studiebewijs

Certificaat chef de partie vis, schaal- en schelpdieren

Opmerkingen

Wil je meer informatie ontvangen over deze opleidingen?
  • Mail naar gastronomie@edukempen.be voor het aanbod te Turnhout
  • Mail naar mol@edukempen.be voor het aanbod te Mol/Balen

De vermelde prijzen voor de campus in Turnhout zijn inclusief ingrediëntengelden. Voor de overige campussen dient het ingrediëntengeld nog apart betaald te worden.

Wil je ook je diploma secundair onderwijs behalen, maak dan een afspraak met onze trajectbegeleiders: tko@edukempen.be