Chef de partie vlees, wild & gevogelte
Als chef de partie vlees, wild & gevogelte doe je de noodzakelijke voorbereidingen, bereid je koude en warme gerechten met vlees, wild en gevogelte volgens de gepaste culinaire technieken én op een hoog niveau.
Inhoud
- Gerechten bereiden uit de inheemse en de wereldkeuken
- Gerechten bereiden voor de meest gangbare diëten en allergieën
- Bereidingen maken op basis van de nieuwste trends en producten
- Opstellen van een menukaart met vlees-, wild- en gevogeltegerechten
Onze modules
Infomomenten
-
Turnhout - Campus Gastronomie (nieuwbouw) op 28/08/2025 van 19:00u tot 21:00u
Opmerkingen
De campus is doorlopend open tussen 19u00 en 21u00. Stel je vragen aan onze leerkrachten. Mogelijkheid tot inschrijven.
-
Mol - Campus Begonialaan op 28/08/2025 van 19:00u tot 21:00u
Opmerkingen
De campus is doorlopend open tussen 19u00 en 21u00. Stel je vragen aan onze leerkrachten. Mogelijkheid tot inschrijven.
-
Mol - Campus Begonialaan op 30/08/2025 van 10:00u tot 12:00u
Opmerkingen
De campus is doorlopend open tussen 10u00 en 12u00. Stel je vragen aan onze leerkrachten. Mogelijkheid tot inschrijven.
-
Turnhout - Campus Gastronomie (nieuwbouw) op 30/08/2025 van 10:00u tot 12:00u
Opmerkingen
De campus is doorlopend open tussen 10u00 en 12u00. Stel je vragen aan onze leerkrachten. Mogelijkheid tot inschrijven.
Traject
Uurrooster
Downloads
Studiebewijs
Opmerkingen
Wens je een cursus te volgen die reeds volzet is of momenteel niet aangeboden wordt? Neem dan contact op met het secretariaat via:
De vermelde prijzen voor de campus in Turnhout zijn inclusief ingrediëntengelden. Voor de overige campussen dient het ingrediëntengeld nog apart betaald te worden.
Wil je ook je diploma secundair onderwijs behalen, maak dan een afspraak met onze trajectbegeleiders: tko@edukempen.be
Vermeld de lesplaats waar je graag Aanvullende Algemene Vorming (AAV) wil volgen. Dit kan in Turnhout, Geel of Edegem.