Opleidingen / Tweedekansonderwijs / Diplomagerichte beroepsopleidingen / Chef de partie vlees, wild & gevogelte
  • Chef de partie vlees, wild & gevogelte

Chef de partie vlees, wild & gevogelte

Heb je het certificaat van hulpkok behaald en de deelcertificaten van de modules "Onthaal en omgang met gasten" en "Interactie zaal/keuken"? Dan kan je jezelf in deze opleiding verder specialiseren in alles wat met vlees, wild & gevogelte te maken heeft.
Als chef de partie vlees, wild & gevogelte doe je de noodzakelijke voorbereidingen, bereid je koude en warme gerechten met vlees, wild en gevogelte volgens de gepaste culinaire technieken én op een hoog niveau.
 
In onze campus te Turnhout staan er dit schooljaar enkel modules van "chef de partie vis, schaal- en schelpdieren" op de planning. Wens je een andere module van chef de partie volgen in Turnhout? Vul dat hier jouw gegevens in.

Inhoud

  • Gerechten bereiden uit de inheemse en de wereldkeuken
  • Gerechten bereiden voor de meest gangbare diëten en allergieën
  • Bereidingen maken op basis van de nieuwste trends en producten
  • Opstellen van een menukaart met vlees-, wild- en gevogeltegerechten

Onze modules

Infomoment

  • Turnhout - Campus Gastronomie op 20/01/2024 van 10:00u tot 12:00u

Traject

Uurrooster

Brochure

Downloads

Studiebewijs

Certificaat Chef de partie vlees, wild en gevogelte

Opmerkingen

Wil je meer informatie ontvangen over deze opleidingen?
  • Mail naar gastronomie@edukempen.be voor het aanbod te Turnhout
  • Mail naar mol@edukempen.be voor het aanbod te Mol/Balen

De vermelde prijzen voor de campus in Turnhout zijn inclusief ingrediëntengelden. Voor de overige campussen dient het ingrediëntengeld nog apart betaald te worden.

Wil je ook je diploma secundair onderwijs behalen, maak dan een afspraak met onze trajectbegeleiders: tko@edukempen.be