Opleidingen / Zorg / Zorgend / Logistiek assistent in de zorg (LAZ)
  • Logistiek assistent in de zorg (LAZ)

Logistiek assistent in de zorg (LAZ)

Als logistiek assistent werk je graag met mensen. Je biedt logistieke ondersteuning aan verpleegkundigen en het zorgteam in ziekenhuizen, woonzorgcentra of andere gezondheidsvoorzieningen.

Wil je meer informatie over deze opleiding?  
Vul dan hier je gegevens in zodat we jou kunnen uitnodigen voor onze volgende infosessie.

Onze modules

Infomoment

  • Turnhout - Campus De Merodelei op 20/01/2024 van 10:00u tot 12:00u

Traject

Uurrooster

Opmerkingen

De opleiding logistiek assistent is een jaaropleiding met start in september '22. Het is de bedoeling dat je meteen bij de start inschrijft voor alle 13 modules zodat je het certificaat van logistiek assistent in de zorg kan behalen. Wens je niet in te schrijven voor het volledige jaartraject, hou er dan rekening mee dat die beslissing een risico inhoudt aangezien het niet zeker is dat er volgend jaar weer voldoende vraag zal zijn naar deze opleiding.

Bij een online inschrijving worden er geen kortingen, verminderingen of plafonnering van het inschrijvingsgeld toegepast. Je betaalt het volledige bedrag. Als bij de verwerking van je inschrijving blijkt dat je recht hebt op kortingen, ontvang je een terugbetaling. Wens je meteen het correcte bedrag te betalen, kom dan langs op het secretariaat van campus de Merodelei 220 in Turnhout.