Opleidingen / ICT - Grafisch, Computer & Smartphone / Diplomagerichte opleiding

Kies je interesse

Populaire cursussen

ICT & Administratie

ICT & Administratie

Wens jij je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Of dacht je al langer aan een administratieve functie in je huidige bedrijf? Heb je door omstandigheden nooit je diploma Secundair Onderwijs behaald en ben je er nu wel klaar voor? Dan kan je dankzij de opleiding ‘ICT en Administratie’ een nieuwe professionele start voorbereiden! In deze opleiding krik je jouw ICT-kennis op naar een professioneel niveau. 

 • Webdesigner

  Webdesigner

  Als webdesigner ontwerp, publiceer en onderhoud je websites. Je ontwerpt leuke webanimaties en je past de nieuwste grafische technieken toe. 

 • Netwerktechnicus

  Netwerktechnicus

  Als netwerktechnicus ben je in staat om zelfstandig een middelgroot bedrijf te voorzien van een uitgebreide ICT-infrastructuur.
  Je bent inzetbaar om algemene computer-, netwerk- en/of serverproblemen op te lossen. 

 • Crossmedia assistent

  Crossmedia assistent

  Als crossmedia assistent kan je aan de slag in de creatieve sector: grafische vormgeving, reclame,  film- en televisiewereld. Je krijgt een goede basis om verder te studeren in een creatieve richting: film en documentaire, animatiefilm, grafische kunsten en reclamevormgeving.

Jules, Android korte cursussen (deel 3 t.e.m. 6)

Er is mij op een zeer aangename manier kennis bij gebracht van de smartphone. Zowel theoretisch als in de praktijk heb ik echt veel bijgeleerd. Ik kijk uit naar de...
Er is mij op een zeer aangename manier kennis bij gebracht van de smartphone. Zowel theoretisch als in de praktijk heb ik echt veel bijgeleerd. Ik kijk uit naar de verdere lessen. Zeker een aanrader!