Module /  Eenvoudige nagerechten

In deze module leer je eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten uitvoeren. 

Inhoud

  • Voorbereiden en bereiden van basisnagerechten en zuivelgerechten
  • Dresseren van basisnagerechten

Voor deze module heb je mogelijk recht op:

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Studiebewijs

Je ontvangt het deelcertificaat Eenvoudige nagerechten na het succesvol afronden van deze cursus.

Cursussen

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.

Opmerkingen

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediĆ«ntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
  •  In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediĆ«ntengelden nog apart betaald te worden

Mogelijke vervolgmodules

  • Eenvoudige visgerechten
  • Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
  • Eenvoudige vleesgerechten
  • Initiatie en bediening van gasten
  • Indien je keukenmedewerker volledig hebt afgerond, kan je starten met hulpkok.