Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Bakken & patisserie / Medewerker bakkerij / Bladerdeeg

Bladerdeeg

In deze cursus leer je verschillende gerechten op basis van bladerdeeg maken. Gaande van borrelhappjes tot quiches en zo veel meer.

Verras familie en vrienden met je zelfgemaakte lekkernijen.

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Deelcertificaat bladerdeeg

Indien bij de cursus "Contacteer secretariaat" vermeld staat, zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor deze laatste plaatsen kan er enkel ter plaatse op het secretariaat ingeschreven worden. Is de cursus volzet? Geef dan hier jouw gegevens in en wij contacteren je indien er een nieuwe cursus opstart.

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen.
In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.

05/09/2024 - 23/01/2025

Donderdagavond

Turnhout - Campus Gastronomie

Boomgaardstraat 60

€ 235.00

Volzet

01/02/2025 - 21/06/2025

Zaterdagvoormiddag

Turnhout - Campus Gastronomie

Boomgaardstraat 60

€ 235.00

Liever iets anders

  • Broden en harde luxe

    In deze module leer je alles over de harde luxebroden en hoe ze zelf te bakken.
    Bij harde luxe denken we vooral aan stokbroden, pistolets, ... Maar harde luxe is zoveel meer, bv. roggeverdommekes, spek en ui brood, rozijnenkoeken, ...
    Een ideale cursus om zelf voor je ontbijt op zondagmorgen te zorgen.
  • Gebak en Co

    Maak kennis met de verschillende facetten van de brood- en banketbakkerij. De basis van chocoladebewerker en zoveel meer.
    Het is een bron van inspiratie waar je veel plezier aan zal beleven. 
    Je gasten verwennen met zelfbereid brood en zoetigheden is na deze cursus geen enkel probleem meer.
  • Gerezen bladerdeeg

    Niets is zo heerlijk als je vrienden, familie of jezelf kan verwennen met zelfgebakken, heerlijke knapperige kraakverse koeken, croissants, ... uit gerezen bladerdeeg.
    Het verwerken van de grondstoffen tot gerezen bladerdeeg en het creëren van een afgewerkt product.
  • Meesterlijk banketgebak

    In deze module leer je stap voor stap verschillende fijne creaties te maken. Sommigen zijn eenvoudig maar verrassend, anderen zijn dan weer ingewikkeld maar zeker de moeite waard. 
  • Trendy patisserie

    In deze module leer je onder begeleiding verschillende soorten basisbereidingen en banketproducten voorbereiden en verwerken. 
  • Zachte luxe broden

    In deze module maak je kennis met de bereiding van zachte luxebroden: Franse, iets zoetere, rijke broodsoorten;  broodjes met frangipane, krenten, enz.; Luiks Royal gebak, ...