Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Bakken & patisserie / Medewerker bakkerij
  • Medewerker bakkerij

Medewerker bakkerij

Je leert onder begeleiding verschillende soorten bereidingen. 
De juiste grondstoffen afwegen, deze tot deeg kneden en verwerken, zowel met de hand als machinaal. 
Verschillende broden en banketproducten bereiden en verwerken.

Niet elke module van deze opleiding wordt elk semester/schooljaar aangeboden.

Onze modules

Infomomenten

  • Turnhout - Campus Gastronomie (nieuwbouw) op 28/08/2025 van 19:00u tot 21:00u

    Opmerkingen

    De campus is doorlopend open tussen 19u00 en 21u00. Stel je vragen aan onze leerkrachten. Mogelijkheid tot inschrijven. 

  • Turnhout - Campus Gastronomie (nieuwbouw) op 30/08/2025 van 10:00u tot 12:00u

    Opmerkingen

    De campus is doorlopend open tussen 10u00 en 12u00. Stel je vragen aan onze leerkrachten. Mogelijkheid tot inschrijven. 

Traject

Uurrooster

Downloads

Studiebewijs

Na het afronden van alle modules van de opleiding medewerker bakkerij behaal je het certificaat Medewerker bakkerij.

Opmerkingen

Deze opleiding wordt momenteel enkel aangeboden in de campus te Turnhout. Wens je meer informatie hierover? 
Wens je een cursus te volgen die reeds volzet is of momenteel niet aangeboden wordt? Neem dan contact op met het secretariaat via:
  • gastronomie@edukempen.be voor de cursussen die aangeboden worden in onze campus te Turnhout of vul hier jouw gegevens in.
 

De vermelde prijzen voor de cursussen te Turnhout zijn inclusief ingrediënten. Voor de overige campussen dient het ingrediëntengeld nog apart betaald te worden.