Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Koken - Diplomagerichte opleiding / Hulpkok / Bistrogerechten met vis

Bistrogerechten met vis

Officiële benaming: Bistrogerechten met vis

In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten. 

  • Soepen op basis van vis
  • Voorbereiden en fileren van vis
  • Bereiden van vis, vergezeld van de basissauzen en bijgerechten.
  • Zowel warme als koude gerechten 

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Het certificaat van keukenmedewerker behaald hebben.

Deelcertificaat bistrogerechten met vis

  • In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.

  • In de overige campussen dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
  •  

Staat er vermeld "Contacteer secretariaat"? Dit betekent dat er nog maar enkele plaatsen beschikbaar zijn. Voor deze laatste plaatsen kan er enkel ter plaatse op het secretariaat ingeschreven worden.

27/01/2025 - 19/06/2025

Woensdagvoormiddag

Turnhout - Campus Gastronomie (kooklabo)

Boomgaardstraat 60

€ 375.00

04/09/2024 - 23/01/2025

Woensdagavond

Turnhout - Campus Gastronomie (nieuwbouw)

Boomgaardstraat 58

€ 375.00

27/01/2025 - 16/06/2025

Maandagavond

Turnhout - Campus Gastronomie (nieuwbouw)

Boomgaardstraat 58

€ 375.00

Liever iets anders

  • Bistro met vis en nagerechten

    In deze cursus bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten en nagerechten.

  • Bistrogerechten met groenten en kruiden

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.
  • Bistrogerechten met vlees en gevogelte

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten.

  • Bistronagerechten

     In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige nagerechten en ga ja aan de slag met de klassieke desserten en hoe je deze op een perfecte manier kunnen dresseren.
  • Initiatie ontvangst en bediening van gasten

    Je leert de basiscompetenties i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gastvriendelijke manier.
    De samenwerking tussen het keuken- en zaalpersoneel is essentieel om tegemoet te kunnen komen aan de wensen en de noden van jouw gasten.