Opleidingen / Gastronomie - Koken, Bakken, Wijn & Bier / Koken - Diplomagerichte opleiding / Hulpkok / Bistrogerechten met vlees en gevogelte

Bistrogerechten met vlees en gevogelte

Officiële benaming: Bistrogerechten met vlees en gevogelte

In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten.

  • Bereiden van consommés en veloutésoepen
  • Voorbereiden en bereiden van vlees en gevogelte
  • Warme en koude gerechten met vlees en gevogelte
  • Bereiden van bijgerechten: salades, rijstgerechten, aardappelbereidingen, … 
  • Gebruik maken van verschillende bereidingstechnieken

  • Opleidingscheques
  • Vlaams Opleidingsverlof

Het certificaat van keukenmedewerker behaald hebben.

Deelcertificaat Bistrogerechten met vlees en gevogelte.

In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.

In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden

 

Staat er vermeld "Contacteer secretariaat"? Dit betekent dat er nog maar enkele plaatsen beschikbaar zijn. Voor deze laatste plaatsen kan er enkel ter plaatse op het secretariaat ingeschreven worden.

29/01/2025 - 18/06/2025

Woensdagavond

Turnhout - Campus Gastronomie

Boomgaardstraat 60

€ 305.00

01/02/2025 - 21/06/2025

Zaterdagvoormiddag

Turnhout - Campus Gastronomie

Boomgaardstraat 60

€ 305.00

Liever iets anders

  • Bistro met vis en nagerechten

    In deze cursus bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten en nagerechten.

  • Bistrogerechten met groenten en kruiden

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige gerechten met groenten en kruiden.
  • Bistrogerechten met vis

    In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten. 
  • Bistronagerechten

     In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige nagerechten en ga ja aan de slag met de klassieke desserten en hoe je deze op een perfecte manier kunnen dresseren.
  • Initiatie ontvangst en bediening van gasten

    Je leert de basiscompetenties i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gastvriendelijke manier.
    De samenwerking tussen het keuken- en zaalpersoneel is essentieel om tegemoet te kunnen komen aan de wensen en de noden van jouw gasten.