Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële benaming: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten.
- Bereiden van consommés en veloutésoepen
- Voorbereiden en bereiden van vlees en gevogelte
- Warme en koude gerechten met vlees en gevogelte
- Bereiden van bijgerechten: salades, rijstgerechten, aardappelbereidingen, …
- Gebruik maken van verschillende bereidingstechnieken
Deelcertificaat Bistrogerechten met vlees en gevogelte.
In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
Staat er vermeld "Contacteer secretariaat"? Dit betekent dat er nog maar enkele plaatsen beschikbaar zijn. Voor deze laatste plaatsen kan er enkel ter plaatse op het secretariaat ingeschreven worden.
Geen cursussen gevonden
Liever iets anders
Liever iets anders carousel
Liever iets anders carousel-
Bistro met vis en nagerechten
In deze cursus bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten en nagerechten.
-
Bistrogerechten met groenten en kruiden
In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige gerechten met groenten en kruiden. -
Bistrogerechten met vis
In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten. -
Bistronagerechten
In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige nagerechten en ga ja aan de slag met de klassieke desserten en hoe je deze op een perfecte manier kunnen dresseren. -
Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Je leert de basiscompetenties i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gastvriendelijke manier.
De samenwerking tussen het keuken- en zaalpersoneel is essentieel om tegemoet te kunnen komen aan de wensen en de noden van jouw gasten.