Bistrogerechten met groenten en kruiden (via VDAB)
Officiële benaming: Bistrogerechten met groenten en kruiden
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediëntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen, Westerlo & Edegem) dienen de ingrediëntengelden nog apart betaald te worden.
- Denk je in aanmerking te komen voor een VDAB-contract? Neem dan eerst contact op met Kathleen De Jongh (kathleen.dejongh@vdab.be)
02/12/2024 - 20/03/2025
Maandagnamiddag, Donderdagvoormiddag
Turnhout - Campus Gastronomie (kooklabo)
Boomgaardstraat 60
€ 330.00
Liever iets anders
Liever iets anders carousel
Liever iets anders carousel-
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden (via VDAB)
In deze module leer je eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten. -
Eenvoudige nagerechten (via VDAB)
In deze module leer je eenvoudige nagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten uitvoeren. -
Eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten (via VDAB)
In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. -
Eenvoudige visgerechten (via VDAB)
In deze module leer je eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en na verwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis. -
Initiatie ontvangst en bediening van gasten (via VDAB)
Je leert de basiscompetenties i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gastvriendelijke manier.
De samenwerking tussen het keuken- en zaalpersoneel is essentieel om tegemoet te kunnen komen aan de wensen en de noden van jouw gasten. -
Bistrogerechten met vis (via VDAB)
In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige visgerechten. -
Bistrogerechten met vlees en gevogelte (via VDAB)
In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige vlees- en gevogelte gerechten. -
Bistronagerechten (via VDAB)
In deze module bouw je verder op de verworven kennis van eenvoudige nagerechten en ga ja aan de slag met de klassieke desserten en hoe je deze op een perfecte manier kunnen dresseren.